Bomag

HOME >> BOMAG

BOMAG

BOMAG

Als erkend Bomag dealer kunt u bij ATS terecht voor Bomag Trilplaten, trilstampers en handwalsen. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden en verschillen.


BOMAG TRILPLATEN

Wij leveren verschillende bomag trilplaten. Hieronder vindt u een overzicht van de  verschillende Bomag series.


BOMAG BVP TRILPLATEN

De bomag  BVP trilplaten zijn speciaal ontwikkeld voor de meest voorkomende werkzaamheden. Deze budgetplaat is geschikt voor licht tegelwerk en wordt vaak toegepast in de groenvoorziening.


BOMAG BP TRILPLATEN

Deze eenrichtingstrilplaten zijn erg compact. Dit maakt de trilplaten bij uitstek geschikt voor kleinere klussen. De trilplaten zijn licht van gewicht en laten zich gemakkelijk bedienen.


BOMAG BPR TRILPLATEN

De BPR trilplaten van Bomag lenen zich uitstekend voor het zware werk. De BPR serie bestaat uit een aantal trilplaten variƫrend in gewicht en vermogen. De slagkracht binnen deze serie varieerd van 2.5 tot maar liefst 10 ton. Door de robuuste beschermkap wordt het motorgeluid verminderd en bent u tevens beschermd tegen vandalisme.


BOMAG STAMPERS

Bij ATS kunt u zich uitstekend laten adviseren over de aanschaf van een Bomag stamper. Bomag heeft verschillende 4-takt stampers in hun assortiment. Deze stampers variƫren van 57 tot 81 kilogram. Onze stampers worden vaak toegepast in smalle omstandigheden zoals sleuven.


BOMAG HANDWALSEN

Bomag is al jaren een begrip in de wegenbouw. 55 jaar geleden kwam Bomag voor het eerst met de handbestuurd walsen. Tot op de dag van vandaag kunt u bij Bomag terecht voor handgevoerde walsen.  Voor meer informatie en advies over de aankoop van Bomag handwalsen kunt telefonisch contact opnemen via +316 531 15 754 of mailen naar ats.zaanstad@kpnmail.nl